Naučte se používat naše pyramidové sáčky v alkoholickém nebo nealkoholickém nápoji, který si vychutnáte za teplého večera. Mix ovocných chutí si zamilujete.
Čas na přípravu
20 minut
Náročnost
Velmi jednoduchá
Počet porcí
1
Naučte se vyrábět perfektní sirup z čaje, který můžete použít do letních koktejlů. Vonný nádech černého rybízu a kořeněného zázvoru se dokonale snoubí s ginem.
Ingredience
45 ml Gin
30 ml citrónová šťáva
200 ml připraveného čaje Borůvka s černým rybízem (1 pyramidový sáček)
cukr krystal
12,5 ml zázvorového likéru
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
- Do hrnce si připravte 200 ml studené vody a 1 sáček vámi vybraného čaje pro přípravu Cold Brew a nechte 5-10 minut louhovat.
- Vyjměte čajový sáček a odměřte si, kolik vám zůstalo tekutiny. Do hrnce přidejte cukr krystal (stejný objem jako u čaje).
- Přiveďte k varu a snižte teplotu. Nechte 5 minut vařit bez pokličky a poté nechte vychladnout.
- Přidejte citrónovou šťávu, gin a led, a dejte do shakeru.
- Protřepte a dejte do sklenice s ledem nebo bez, dle chuti.
- Pokapejte zázvorovým likérem a ozdobte borůvkami a mátou.