Upgradujte svou ranní Matchu! Bea Bop Bakes vytvořila Finger sušenky namočené v hořké čokoládě. Perfektní pro namáčení do vašeho Matcha Latte. Vybírat můžete z vanilkové nebo kokosové Matchy.
Čas na přípravu
40 minut příprava + 20 minut pečení
Náročnost
Velmi jednoduchá
Počet porcí
1
Upgradujte svou ranní Matchu! Bea Bop Bakes vytvořila Finger sušenky namočené v hořké čokoládě. Perfektní pro namáčení do vašeho Matcha Latte. Vybírat můžete z vanilkové nebo kokosové Matchy.
Ingredience
65 g másla
25 g cukr krystal
90 g hladká mouka
1 lžička vanilkového extraktu
50 g rozpuštěné bílé čokolády + 2 lžičky vanilkové Matchy
50 g rozpuštěné hořké čokolády
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
- Troubu rozehřejte na 180C.
- Máslo a cukr vyšlehejte do hladké a nadychané směsi. Prosejte mouku a přidejte ji do této směsi.
- Těsto předělejte na pomoučený vál a vyválejte obdélník o tloušťce 1 cm.
- Těsto dejte na 20 minut do mrazáku. Poté ho nakrájejte na tenké proužky a dejte na plech. Znovu zamrazte na 20 minut.
- Pečte v troubě 20 minut nebo až mají sušenky světle hnědou barvu. Po vychladnutí namočte každou sušenku do hořké nebé bílé Matcha čokolády a nechte opět vychladnout.
- Jakmile čokoláda na sušenkách ztuhne, vložte zbytek čokolády do sáčku a přes sušenku nalijte opačnou barvu čokolády. K tomu si připravte lahodné matcha latte. Přejeme dobrou chuť!